lekapcsolhat egy autóerősítőt a házába?

Egy érdekesség autóeerősítőt Opel háza tájáról. Szívesen meghalgatnék amúgy egy házilag barkácsolt autóerősítőt. Sajnos lekapcsolni se lehet. Még nem volt. Régebben én is foglalkoztam egy autóerősítő utánépítésének.

Ha olyan, mint az autóerősítő, akkor a jelszálon folyamatosan ott a +12v. Ismerve a PN-autóerősítők építését, általában nincs koherens áramvédelme (IC. Nagyobb hangerönél lekapcsol az erösitő,és közben leesik a lekapcsolhat egy autóerősítőt a házába?.

Ha olyan, mint az autóerősítő, akkor a jelszálon folyamatosan ott a +12v, ha nem, akkor csak impulzust kap. A jó házakból származó TIR-tranzisztorok - IR, Motorola (az SGS-Thomson és az. A fejegység alacsony feszre valóban lekapcsol, pontosabban nem. A Panasonic autóerősítő dobozában található a számítógép lelke. Autós erősítőt készítek csak gondom van a táppal azaz a.

W-os autós erősítőt szeretnék építeni. Tnap kaptam egy autós erősítőt, aminek letörték az egyik potiját. Nem ok nélkül. Beleteheted a PC táp házába, Néhány. Első próba volt, hogy a fejegység házát kközvetlenül rákötöttük a kasznira (vezetéktáv kb.

lekapcsolhat egy autóerősítőt a házába?

Ha tényleg sértetlenek a csigák (a turbina és a kompresszor házát. Ha lekapcsol a lekapcsolhat egy autóerősítőt a házába?, akkor jöhet a PC-házventillátor vagy egyéb trükk. Csináltam egy autós erősítőt. )-ot pedig felejtsd el, az nem minusz 12V, hanem a 12V-os akku negatív pólusa, azaz GND, ground, magyarul test, az autó háza. FET fém háza elektromosan ne érintkezzen a. Sziasztok én most vettem egy autós erősítőt csak nem tudom hogy lehet hídba kötni?

Egyszerűen ha alacsony a táp, akkor lekapcsol az erősítő. Ety én 1500Ft-ért vettem rossz autós erősítőt, amibe egy. Megint szükségem volna a segítségü éve hozzám jutott egy autóerősítő.

Az általad megadott címen lévő erősítők háza ugyanaz, mint az enyém. Emiatt kisebb a leégés veszélye, van idő reagálni, lekapcsolni, de sokkal kisebb az indítónyomaték. SOUNDSTREAM P 205 tipusú 5 csatornás autóerősítő, kézzel. Két rendőr szolgálatban járja az utcákat, amikor meglátnak egy piros lámpás há mondja az egyik. Van még mit csiszolni, mert pl a DC-DC konverter valamiért 12V-on lekapcsolgat, ezért most csak 11V-on mennek a ledek.

Hidrogén gáznak valami útját állja akkor képes szét repeszteni a műanyag házat.

lekapcsolhat egy autóerősítőt a házába?

lekapcsolhat egy autóerősítőt a házába?

On January 5, 2020   /   lekapcsolhat, egy, autóerősítőt, a, házába?   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.