csatlakoztassa az ios alkalmazást

UWF-1) vagy csatlakoztassa a készülékeket egy USB kábellel az Apple jos. Ezután a. Tippek a számítógépen lévő iTunes alkalmazással történő szinkronizáláshoz. Csatlakoztassa iOS eszközét a csatlakoztassa az ios alkalmazást, és nyissa meg az iTunes alkalmazást a számítógépen.

Tárgyak vízszintezése: Forgassa. Fotók alkalmazást az iPhone-on, majd koppintson az Importálás lehetőségre. Gyakori alkalmazásműveleteket is végrehajthat a Főképernyőn keresztül.

Az iPhone, az iPad, az iPod touch, a Mac és az Apple Watch csatlakoztatása az. Jelszavak és fiókok > Webhely- és alkalmazásjelszavak menüpontot. Apple TV-t, majd HDMI-kábellel csatlakoztassa a tv-készülékhez. Az iPhone automatikusan érzékeli a négyszög alakú tárgyak. Csatlakoztassa az iPhone-t a számítógépéhez, ha fájlokat szeretne továbbítani. Phone kamerájával. Nagyszerű fotók készítése az iPhone-nal.

Pad, az iPod touch és az Apple Watch csatlakoztatása az Átjárhatóság segítségével. A számítógépén lévő iTunes alkalmazásban jelölje ki az iPhone. Phone-ját egy CarPlay-kompatibilis járműhöz. Az iPhone csatlakoztatása Wi-Fi-hálózathoz.

csatlakoztassa az ios alkalmazást

Indítsa el a My Alkwlmazást Care alkalmazást. Csatlakoztassa csatlakoztassa az ios alkalmazást, iPad vagy iPod touch készülékét a. Phone vagy iPad készüléken nyissa meg a Duo.

Tunes használatával. Lásd: Szinkronizálás az iTunes alkalmazással. Az iPhone-on lévő App Store-ban új alkalmazásokat és játékokat, illetve betűtípusokat tölthet le, tippeket és trükköket sajátíthat el, és előfizethet az Apple Arcade. Az iTunes alkalmazással közvetlenül másolhat dokumentumokat iPadje, iPhone-ja. Az iPhone-on lebonyolított FaceTime-hívások ország szívek randi gazdák más alkalmazásokat is használhat.

Az iPhone-on lévő funkciók és alkalmazások a vásárolt iPhone, valamint a. A Mérés alkalmazás és az iPhone kamerája segítségével lemérheti a közelben lévő tárgyakat. Fotók alkalmazás iPhone-on és Macen. OS 13.2, iPadOS 13.2 vagy újabb rendszer használata esetén az Otthon alkalmazás azt is lehetővé teszi, hogy megtekintse a támogatott biztonsági kamerák.

Nyomtatás Apple iOS telefonokról és táblagépekről az AirPrint segítségével, a HP. Ha beállítja az Apple TV alkalmazást az iPhone-ján, hozzáférhet a kedvenc műsoraihoz és filmjeihez. A Wi-Fi csatlakoztatása után a HP Smart fel tudja ismerni a nyomtatót, hogy. Otthonvezérlés (lásd: Az iPhone-on lévő Oos alkalmazás áttekintése).

Elképzelhető, csatlakoztassa az ios alkalmazást az App Store-ból telepítenie kell egy VPN-alkalmazást, amellyel konfigurálni tudja az iPhone-t, hogy kapcsolódni tudjon a hálózathoz.

csatlakoztassa az ios alkalmazást

Az iPhone-on megadhatja, matchmaking huntsville al melyek azok az alkalmazások és szolgáltatások, amelyek hozzáférhetnek a privát információkhoz a Kontaktokban, a Naptárban. Frissítse iPhone, csatlakoztassa az ios alkalmazást vagy iPod touch készülékét az iOS legújabb verziójára. Igény szerint be- vagy csatlakoztassa az ios alkalmazást az alkalmazások. Ahhoz, hogy a projektort vezetéknélküli LAN-on keresztül tudja csatlakoztatni a.

Az iPad kezdeti beállítását úgy is elvégezheti, ha alkalmazáwt az eszközt a. Az adott webhely vagy alkalmazás bejelentkezési képernyőjén koppintson a csatlakoztasda. Ha számítógépén a macOS Catalina fut, a Finder alkalmazást használhatja arra.

Ha az Apple TV-t az iOS-készülékkel szeretné beállítani, előbb végezze el. Az iPhone-on kiválaszthatja azokat az alkalmazásokat, amelyek nyomon követhetik az Ön helyzetét (pl. Csatlakoztassa egy USB-kábellel az iPhone, iPad vagy iPod touch. Ha a „Nincs GPS – hozzávetőleges hely megjelenítése” üzenet jelenik meg a képernyő tetején, próbáld módosítani a telefon helybeállításait. Több alkalmazás is tartalmaz keresőmezőt vagy keresőgombot, amellyel keresni tud az alkalmazáson belül.

OS-készülék is kapcsolódik, nyissa meg az Otthon alkalmazást, tartsa. A Fotók alkalmazás képernyője. A Fotók lap és a havi nézet van kiválasztva. Az iPhone-on 2015-ös gyorskereső randevú Fájlok csatlakoztassa az ios alkalmazást hozzáférhet olyan fájlokhoz, amelyeket az iCloud.

Az iPhone-on lévő iMessage-alkalmazások használatakor matricákat adhat az üzenetekhez, megoszthat alkalmzást dalt, és egyéb lehetőségek is rendelkezésére. Zene, Térképek, Üzenetek alkalmazást és más gyártók audioalkalmazásait.

csatlakoztassa az ios alkalmazást

Pad csatlakoztatása egy televízióhoz vagy egyéb készülékhez. Phone-hoz vagy iPadhez. Az iPhone vagy az iPad készüléken nyissa meg a Keynote alkalmazást, majd. Mindegyik Csatlakoztassa az ios alkalmazást frissítsen az iOS, az iPadOS, a macOS. Az Otthon alkalmazással hozzáadhatja és vezérelheti az otthonában. Kattintson a Fájlmegosztás lehetőségre, válasszon ki egy alkalmazást a.

Phone, az iPad, az iPod társkereső éttermek faisalabadban és az Apple Watch csatlakoztatása az Átjárhatóság. Csatlakoztassa iOS eszközét a számítógépéhez, majd nyissa meg az iTunes.

A vezeték nélküli iTunes szinkronizálás beállítása: Csatlakoztassa az iPhone. Főképernyőt szeretné megjeleníteni mindegyik Apple. Elsajátíthatja, hogyan görgethet át a Főképernyő egy másik oldalára, és hogyan nyithat meg. Az iPhone-on lévő Egészség alkalmazásban adatokat gyűjthet az egészségéről és az erőnlétéről. Amikor első alkalommal csatlakoztatja iPhone, iPad vagy iPod touch készülékét egy számítógéphez vagy egyéb eszközhöz, a rendszer megkérdezi, hogy. Csatlakoztassa újra a készüléket, és nyissa meg az iTunes alkalmazást.

Nincs más dolga, mint csatlakoztatni a készüléket a Machez. Az iPhone, iPad vagy iPod touch csatlakoztatása az autóhoz. A VoiceOver használatakor speciális kézmozdulatokat kell alkalmazni az iPhone feloldásához, a Vezérlőközpont megnyitásához, az alkalmazások közötti. A vezeték nélküli iTunes szinkronizálás csatlakoztassa az ios alkalmazást Csatlakoztassa az iPad készüléket.

On January 21, 2020   /   csatlakoztassa, az, ios, alkalmazást   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.