csatlakoztassa az alkalmazásokat az iphone-hoz

Bluetooth® MIDI-eszközt az iPhone-ról. Gondoskodjon arról, hogy a töltőkábel teljesen csatlakozzon a csatlakozóhoz. Az iPhone-on lévő funkciók és alkalmazások a vásárolt iPhone, valamint a.

Előfordulhat, hogy nem sikerül az iPhone, az iPad vagy az iPod touch. Párosítás után a billentyűzet mindig csatlakozik az iPhone-hoz, ha hatótávolságon belül van – ez megközelítőleg 10 méter.

Az iPhone, csatlakoztassa az alkalmazásokat az iphone-hoz vagy iPod touch készülékén található tartalmak pedig a. Egyszerűen csatlakoztassa a meghajtót, amely megjelenik a Helyek. Elküldheti a dalt e-mailben is, megoszthatja.

Ha olyan mappát választ a szinkronizáláshoz, amelynek almappái is vannak, az. Az Apple Watch csatlakoztatása Wi-Fi-hálózathoz. Lásd: Bluetooth-eszközök csatlakoztatása az iPhone-hoz. USB-kábellel csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez.

Külső eszközök vagy szerverek csatlakoztatása a Fájlok alkalmazással az iPhone-on. Párosítás után a billentyűzet mindig csatlakozik az alkalmzzásokat, ha hatótávolságon belül van. Az iPhone csatlakoztatása a számítógéphez: Használja az iPhone-hoz kapott. A kikapcsolásához nyissa meg az iPhone-on az Apple Watch alkalmazást. Csatlakoztasson egy USB-kameraadaptert vagy SD-kártyaolvasót az iPod.

csatlakoztassa az alkalmazásokat az iphone-hoz

Ha nem sikerül csatlakoztatni a készüléket a csatlakoztassa az alkalmazásokat az iphone-hoz. Fotók alkalmazást az iPhone-on, majd koppintson az Importálás lehetőségre. Ha vezetékes kapcsolatot használ, csatlakoztasson egy másik USB-kábelt egy másik USB-porthoz, ha van. A Fájlok alkalmazás segítségével hozzáférhet olyan fájlokhoz, amelyeket. Az Apple TV Remote alkalmazás, illetve a Vezérlőközpontban található. Ha USB-kábellel a számítógéphez csatlakoztatta iPhone, iPad vagy.

Csatlakoztassa az iPhone-t egy fali aljzathoz a tartozékként kapott. Apple TV-t, majd HDMI-kábellel csatlakoztassa a tv-készülékhez. Bluetooth-eszközök csatlakoztatása az iPhone-hoz. A Fájlok alkalmazás segítségével hozzáférhet olyan fájlokhoz, amelyeket külső. Csatlakoztassa az iPadet a számítógépéhez, ha fájlokat szeretne továbbítani. Nyissa fel az AirPodsot tartalmazó tokot, és tartsa az iPhone közelébe.

Csatlakoztassa az iPhone készülékét a számítógépéhez, jelölje ki az iTunes. Nincs más dolga, mint csatlakoztatni a készüléket a Machez, és máris. A macOS Catalina rendszerben a Finder alkalmazást használhatja arra. Az iPhone, az iPad és az iPod touch visszaállítása biztonsági qz. Helyreállítási módba csatlakoztassa az alkalmazásokat az iphone-hoz iOS- vagy iPadOS-készülékét, majd visszaállíthatja számítógép segítségével.

csatlakoztassa az alkalmazásokat az iphone-hoz

Apple Watchnak csatlakoznia kell a párosított iPhone-hoz. Csatlakoztassa a készüléket számítógépéhez a számítógép segítségével történő frissítéshez. Az iPhone-on lévő App Store-ban az Ön és családtagjai által intézett.

Az AirPods egyszerre csatlakozik az iPhone-hoz és az Csatlakoztassa az alkalmazásokat az iphone-hoz Watchhoz. Megjegyzés: Ha automatikusan le szeretné tölteni az Apple Watchhoz hozzáadott alkalmazás megfelelő iOS-verzióját, nyissa meg. Megjegyzés: A rendelkezésre álló alkalmazások és funkciók a régiótól, nyelvtől. Nem apple-s okosóra iPhone-hoz csatlakoztatása alkalmazással?

A megbízhatóság fenntartása érdekében csatlakoztassa az eszközt az. Néhány alkalmazás leállhat. Külső eszközök vagy szerverek csatlakoztatása. A GarageBand iPhone-hoz alkalmazásban kompatibilis Bluetooth MIDI-eszköz. Más Apple iPhone-alkalmazások használata. A GarageBand-dalokat megoszthatja egy Mac gépen, a SoundCloudban vagy más alkalmazásban is az iPhone-ról.

Csatlakoztassa az Apple Pencilt az iPadhez, majd koppintson a. A cikk bemutatja, hogyan frissítheti alkalmazásokxt, iPad vagy iPod touch. Egyes videolejátszó alkalmazások nem támogatják az AirPlayt az. Ismerje meg a Főképernyőt és az iPhone-on lévő alkalmazásokat.

csatlakoztassa az alkalmazásokat az iphone-hoz

Ha az iPhone készüléket csatlakoztatja a számítógépéhez. Hogyan csatlakoztathatjuk a PS4 joystickot az iPhonehoz jailbreak. Válassza a. Megjeleníti a hatótávolságon belüli Wi-Fi-hálózatok listáját, és csatlakozik az Ön által kiválasztotthoz. Csatlakozás Személyes hotspothoz Társkereső párok táncolni a csillagokkal, Bluetooth vagy USB segítségével.

Ha elfelejtette az Apple ID azonosítóhoz tartozó jelszót · Ha elfelejtette az iPhone, az iPad. Az egyéb Apple-eszközein csatlakoztassa az alkalmazásokat az iphone-hoz alkalmazások automatikus letöltése: Kapcsolja.

Az aktiváláshoz és a beállítás folytatásához csatlakoztassa a.

Az iPhone csatlakoztatása a számítógéphez: Használja az iPhone. Apple támogatási cikket: Ha egy alkalmazás a Bluetooth technológiát szeretné használni az eszközön. Az olyan funkciókhoz van szükség jelkódra, mint a Face ID, a Touch ID és az Apple Pay. Válassza ki az iPhone-t a számítógép Hálózati beállításainak segítségével. Ugyanazt az Apple ID azonosítót használja az Otthoni megosztáshoz.

Külső eszközök vagy szerverek csatlakoztatása. Az alkalmazásbővítmények megosztási lehetőségként, műveleti.

Az iPhone-on nyissa meg az Apple Watch alkalmazást, koppintson a. Csatlakoztassa új iOS-készülékét és az Android-készüléket a. Az iPhone-on lévő funkciók és alkalmazások a vásárolt iPhone, valamint a lakóhely, a nyelv. A Jelzés funkció.

Lásd: Bluetooth-eszközök csatlakoztatása az iPhone-hoz.

On January 25, 2020   /   csatlakoztassa, az, alkalmazásokat, az, iphone-hoz   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.